Cauen les vendes entre un 20 i 30 %

Sans ha explicat també que les vendes a les botigues del passeig de Gràcia han davallat entre els clients locals. El mes d’octubre ha estat “complicat” sobretot per la incertesa política i les “mobilitzacions”, ha dit Sans. La baixada de vendes s’ha notat sobretot en el client local, mentre que els turistes han seguit comprant com ho fan habitualment.

Una petita història d’èxit

“Amb la situació que estem vivint, alguns s’ho estaven pensant, i això ens ha fet patir una mica”, ha confessat Sans. Però finalment la Shopping Night serà una realitat gràcies al patrocini de Vallformosa, Font Vella Té, Treatwell, Casanovafoto, Leica, Instax i Hotel Ibis Family.

És una “petita història d’èxit”, segons els comerciants, en què  participaran més de 60 establiments del passeig i on es preveu que hi passin unes 85.000 persones.

El passeig de la Gauche Divine

L’estètica i l’ambient de Barcelona durant els anys 60 i 70 ompliran el passeig de Gràcia per commemorar que enguany fa cinc dècades que l’escriptor Joan de Sagarra va fer servir el terme Gauche Divine. Precisament, l’actriu Teresa Gimpera, una de les muses del moviment, és la imatge d’alguns cartells de l’esdeveniment, com ho són també els DJ The Tripletz, que tocaran al passeig la nit del 30 de novembre.

A més de la música i els descomptes especials que oferiran les botigues del passeig, també s’organitzaran sortejos i activitats com el tradicional brou solidari, cuinat per Carme Ruscalleda i Raül Balam, i s’habilitarà una zona gastronòmica amb 14 furgoteques.