El Barça s’ha vist superat en el primer quart per l’Obradoiro. A causa de la intensitat defensiva dels gallecs, els blaugrana només han anotat 12 punts, combinat amb l’encert atacant d’homes com Matt Thomas ha fet que els locals obrissin una escletxa de nou punts en el marcador. En el segon quart ha arribat la reacció dels de Pesic. Ha augmentat la concentració i la intensitat defensiva i Oriola i Claver s’han encarregat de tancar la cistella blaugrana. A més, en atac el Barça ha sabut trencar la defensa gallega amb triples com aquest, de Heurtel.

A la mitja part, el Barcelona havia capgirat el marcador, 31 a 34. A la represa, l’Obradorio ha intentat tornar a prendre el comandament del partit, però el Barça ha mantingut l’encert en atac i l’avantatge en el marcador. S’ha entrat en el últims 10 minuts amb tot per decidir. La diferència era de més dos per als blaugrana. L’emoció i la igualtat s’ha mantingut fins al final. De fet, s’ha entrat a l’últim minut i qualsevol dels dos equips podia endur-se la victòria. Aquesta finalment ha caigut del cantó blaugrana per 73 a 76.