“Nosaltres el que fem és fixar-nos en allò que necessita Barcelona i dialogar amb la Generalitat o amb l’Estat, governi qui governi, per fer que la ciutat avanci” ha explicat Collboni. I ha afegit que s’estan mantenint converses amb l’Estat per abordar infraestructures com la Sagrera. “Barcelona necessita acabar la Sagrera, necessita finançar el transport públic i també necessita un reconeixement com a capital cultural” ha dit  i “per tant, parlem i parlarem amb qui sigui necessari”.

Collboni també s’ha referit a la investigació sobre Barcelona Regional , l’agència metropolitana d’urbanisme durant el mandat anterior. Ha dit que l’Ajuntament ha de tenir cura d’allò que afecta el patrimoni públic i “si hi ha mig milió d’euros que no estan ben justificats, hem d’estudiar totes les vies per recuperar aquests diners”. Ha negat que “en cap cas no hi ha una persecució cap a ningú”.

Sobre els primers mesos del PSC al govern de Barcelona, el tinent d’alcalde socialista els ha definit com a “apassionants” i no ha volgut  pronunciar-se sobre quines repercussions tindrà sobre el seu partit. “Crec que a la ciutat li convé un govern tan ampli com sigui possible, un govern d’esquerres i de progrés” perquè “funcioni i no s’aturi i això és el que estem fent. A qui beneficia? No ho sé. Ja es veurà” ha dit.

“Una broma de mal gust”

Respecte al cartell sexista d’un local de Navas, Collboni ha confirmat que l’Ajuntament està estudiant prendre mesures legals contra la discoteca perquè “això va en contra d’una publicitat lliure d’estereotips i no sexista”. “És absolutament impresentable utilitzar el llenguatge sexista o fer servir les dones com a reclam per a una activitat d’esbarjo. No sé que tenen al cap les persones que ho han fet” ha dit el tinent d’alcalde. I ha afegit que, si com diuen els responsable, “és una broma, és una broma de mal gust que no té lloc a Barcelona”.