Antoni Vives ha comparegut acompanyat de l’exalcalde Xavier Trias i altres regidors del Grup Municipal de CiU per expressar “profunda indignació i perplexitat” pel que va dir el govern, aquest dimarts, sobre la seva gestió a Barcelona Regional. El tinent d’alcalde Jaume Asens va assegurar que tres informes municipals han conclòs que 600.000 euros d’una subvenció a Barcelona Regional no es van destinar a allò perquè s’havien demanat.

“Estan obcecats amb la meva persona”, ha dit Vives, que ha acusat l’equip de Colau de voler “confondre la gent” amb “la història de la subvenció”. L’exregidor ha recordat que el fiscal va exculpar-lo de tres de les quatre acusacions que li feia el govern en una auditoria “de part” en la qual, ha insistit, el fiscal va dir que “hi havia valoracions polítiques”.

“Són judicis morals de gent que fa contractes a marits i mullers”, ha dit Vives en al·lusió als regidors de BComú. “El que hi ha és por, però que estiguin tranquils, que no em presentaré a les eleccions”, ha exclamat l’exregidor, que ha afegit que “començo a veure relacions amb coses que també em passen per una altra banda i no vull ni pensar que hi hagi cap mena de connexió entre les dues coses”.

L’extinent d’alcalde d’Hàbitat Urbà ha descartat rotundament assistir com a compareixent a la comissió d’investigació sobre Barcelona Regional si s’acaba aprovant. “No penso participar en un circ”, ha dit. Vives ha replicat al govern municipal que no amaguin “amb històries” la seva “presumpta incapacitat”, i els ha animat a fer habitatge social i equipaments a Glòries i posar fi als desnonaments.