L’Ajuntament estudiarà accions legals contra el local Bailodromo

L’espai oferia entrada gratis, una copa i 100 euros a les dones que hi anessin sense calces

La regidora de Feminismes i LGTBI, Laura Pérez, ha anunciat que el consistori estudiarà si es poden emprendre accions legals contra la discoteca del barri de Navas Bailodromo Caña Dulce per un cartell promocional que dona accés gratuït, una copa i 100 euros en efectiu a les noies que hi acudeixin sense calces a la festa Mujeres que no tienen marido.

Des del seu compte de Twitter, Pérez ha qualificat de "masclisme obscè i vergonya aliena"  el cartell publicitari de la discoteca Bailodromo del districte de Sant Andreu i ha destacat que "les dones no som mercaderia". Per això, i en la mateixa línia que l'Institut Català de les Dones, el consistori estudiarà iniciar accions legals contra els promotors de la iniciativa per evitar aquest tipus d'anuncis a la ciutat.

La tinenta d'alcalde de Drets Socials, Laia Ortiz, ha titllat el cartell "d'autèntica aberració i vergonya" i ha lamentat que fets com aquest puguin passar a la ciutat. "És masclisme evident", ha dit Ortiz, que ha detallat que "des de la Regidoria de Feminismes s'està treballant per veure quins són els instruments que tenim al nostre abast per frenar aquest tipus de comunicacions que atempten contra la dignitat de totes les dones".

Per la seva banda, l'Associació de Dones Juristes ha demanat la retirada del cartell sexista i ha anunciat, també, que l'investigaran.