L’Espai Mescladís, una terrassa al Pou de la Figuera, a Sant Pere i Santa Caterina, considera que seria un “escàndol social” perdre la gestió de l’espai, que l’entitat utilitza des de fa vuit anys per oferir formació i pràctiques a joves en risc d’exclusió social que els deriven entitats del tercer sector.

El gerent de l’espai, Soly Malamine, demana l’ajuda de l’Administració per tirar endavant el projecte. “Si l’Administració no ens facilita les coses, serà molt complicat”, assenyala Malamine, que recorda que l’Espai Mescladís dona una sortida a les persones a qui “s’han violat els drets”.

En una entrevista al ‘bàsics‘ aquest dilluns, el director del projecte, Martín Habiague, va explicar que presentaran un recurs al concurs públic que ha adjudicat la terrassa a un altre propietari per aconseguir que l’Ajuntament rectifiqui.

L’Ajuntament no pot rectificar

Per la seva banda, la regidora del districte de Ciutat Vella, Gala Pin, ha explicat aquesta mateixa setmana en una publicació a Facebook que no es pot canviar el resultat del concurs perquè “seria un delicte” i lamenta que la pràctica quotidiana de Mescladís és “molt millor que el projecte que van presentar al concurs”.