vida

Del 29 de juny al 2 de juliol del 2023 se celebrarà la novena edició del VIDA, Festival Internacional de Vilanova i la Geltrú.

Entre els noms internacionals destacats trobem la cantant noruega Aurora, l’última confirmació que se suma als concerts dels britànics Jungle (DJ Set)SuedeThe LibertinesFranc Moody i Spiritualized, la mexicana Julieta Venegas, l’uruguaià Jorge Drexler, els francesos L’Impératrice, els estatunidencs Panda Bear & Sonic BoomWhitney, el brasiler Tim Bernardes i els escocesos Glasvegas.

L’edició 2023 del Vida Festival, també compta amb una nodrida representació d’artistes estatals com Lori MeyersEl Niño de ElcheXoel López, Valeria CastrodaniLa Costa BravaLa Plazuela, Ghouljaboy, IrenegarryRosin de Palo i Dharmacid, i artistes catalans com La Casa Azul, Queralt Lahoz, Núria Graham, JulietaSocunbohemioHenrioMaria JaumeErnest CrusatsLisasinsonVen’nusMaria HeinHologramma, Habla de mí en presenteGalgo LentoRomboMassaviuAlba MorenaSelva NuaKillin’ CactuzYaunestXicu, ZA! & La Transmegacobla, OKDW i Playback Maracas.


El Vida ha anunciat també els DJ que punxaran a Vida Club, un total de 38 propostes entre les que destaquen, a part del set de Jungle, la DJ barcelonina Bulma Beat, el trio de selectores Cool NenasGaspar & ElenaMaadraassooVEMOMarina Herlop i La Busa amb un dj set d’electrònica; i Carxofa DJ, el duet format per Miki Esparbé i Ruben Wagensberg, entre moltes altres propostes.A i també es confirma que durant el festival tindrà lloc un secret show, un concert que reviurà l’essència del Secret Vida.


Quan?

Del 29 de juny a l’1 de juliol del 2023


On?

La Masia d’en Cabanyes. Vilanova i la GeltrúTota la informació del certamenConsulta tots els festivals de música a Barcelona