festival jardins pedralbes 2023 poble espanyol

(Agències) La Generalitat ha rebut ofertes de quatre empreses, interessades a organitzar el festival musical als jardins del Palau de Pedralbes, en el marc del concurs que la Direcció General de Patrimoni va obrir a finals de gener.

Las quatre empreses són Concert Studio, que havia organitzat el Festival Jardins Pedralbes els darrers anys; Clipper’s, Big Tours, coneguda pel seu nom comercial Doctor Music, i Proactiv, segons han informat fons de la conselleria d’Economia i Hisenda. El termini per presentar les ofertes es va tancar aquest dissabte i ara la Generalitat analitzarà les propostes, tant tècnica com econòmica. La previsió es que l’adjudicació es faci pública abans d’acabar el mes de febrer.

El concurs adjudicarà l’organització del festival durant tres anys

La Direcció General de Patrimoni de la Generalitat va obrir un concurs per adjudicar l’organització d’un festival musical als jardins del Palau de Pedralbes. En la convocatòria, la Generalitat assenyalava que els espais objectes de concurs ocupen 6.501 m², 5.942,9 d’espais exteriors i 558,1 d’espais edificats, i estableix que la durada del permís d’ocupació serà de tres anys, el 2023, el 2024 i el 2025, i entre el 19 de juny i el 2 d’agost.