Rosalia TKN

Les col·laboracions de Rosalía sempre han portat molta cua, només cal recordar com viatjava ben acompanyada a ‘Con altura’ amb J Balvin dins d’un avió pilotat per El Guincho, actualment la seva cançó més escoltada i viralitzada, però també ‘Yo x ti, tu x mi’, amb Ozuna, amb prop de 230 milions de visualitzacions a YouTube, que la van projectar com una de les grans artistes el 2019, un any que va obrir la porta a un camí ple de col·laboracions. Ara ha arribat el moment en què Rosalía comparteixi una nova cançó, amb Travis Scott i ‘TKN’, que es podria convertir en una de les cançons de l’estiu. De fet, és la cançó que Rosalía volia publicar just quan va començar la pandèmia de la covid-19 i va decidir canviar-la per una cançó més intimista, ‘Dolerme‘.

Rosalía i Travis Scott

Rosalía reconeix que Travis Scott és un dels millors artistes del moment: “Travis és un artista que he admirat molt des del principi de la seva carrera i no em puc imaginar un artista millor amb qui col·laborar per aquesta cançó”. Rosalía també ens explica en una entrevista quin és el significat de ‘TKN’ i per quin motiu va crear aquest tema.

Rosalía i Travis Scott a ‘TKN’

“Se vieneeee TKN”, va escriure Rosalía, i les xarxes socials van embogir. La cantant de Sant Esteve Sesrovires desvelava la seva nova col·laboració amb una fotografia amb el raper Travis Scott. Doncs ja la tenim aquí, avui publica el seu darrer tema i amb un videoclip de producció cinematogràfica que surt de l’àmbit casolà a què ens tenia acostumats en els últims mesos per la pandèmia. L’artista de ‘Malamente’ va anunciar-ne el títol: ‘TKN’. Actualment, la cantant es troba a Miami i ha passat aquest confinament treballant i preparant els seus nous temes. ‘Dolerme’ ens va ajudar a passar millor el confinament i sembla que ‘TKN’ també ho farà durant aquest desconfinament.

Rosalía i les xarxes socials

Rosalía

publica una fotografia a Instagram o fa un tuit i milers de fans paren l’orella. Tot va començar el cap de setmana passat, quan va donar algunes pistes i va revelar-ne la portada. Després vam poder gaudir d’un petit avançament del vídeo oficial de ‘TKN’, que va generar una gran discussió sobre quina era la frase que deia l’artista i l’espanyol de Travis. Ara arriba el moment culminant, la publicació del seu nou single, ‘TKN’.

https://twitter.com/rosalia/status/1265810966253617152