1

Taylor Mac

‘A 24-Decade History of Popular Music (Abridged)’

Taylor Mac serà l’estrella d’aquest Grec. Una diva del teatre queer que ho peta a Nova York. I ens porta un espectacle que repassa la història dels Estats Units a través de la música, amb molta reflexió política al darrere. Aquí ens arriba la versió reduïda, però l’original dura 24 hores.

Disciplina: música (escena híbrida)
Quan: dimecres, 7, i dijous, 8 de juliol, a les 20.30 h
On: Teatre Lliure de Montjuïc
Durada: 120 minuts
Preu: 25 €

2

Baró d’Evel

‘Falaise’

Barò d’Evel és una de les companyies de circ més importants de l’escena actual. ‘Falaise’ és la segona part del díptic inaugurat per ‘Là’, que vam poder veure l’any passat al Grec i després va tornar al Teatre Lliure. ‘Là’ era una autèntica meravella, a mig camí entre el circ i la poesia. ‘Falaise’ té pinta de ser encara millor, si és possible.

Disciplina: circ
Quan: del 28 al 30 de juliol a les 20:30 h
On: Teatre Lliure de Montjuïc
Durada: 100 minuts
Preu: 25 €

3

Ivo van Hove

‘Tan poca vida (A little life)’

Des que va portar les ‘Tragèdies romanes’, Ivo van Hove – un dels grans directors del panorama actual – s’ha convertit, per mèrits propis, en un imprescindible del Grec. Ara porta a escena un best-seller de Hanya Yanagihara, que explica la història de quatre amics al llarg de 30 anys.

Disciplina: teatre
Quan: dimecres, 3, i dijous, 4 de juliol, a les 20 h
On: Teatre Lliure de Montjuïc
Durada: 255 minuts
Preu: 30 €

4

Rodrigo García

‘Enciclopedia de fenómenos paranormales Pippo y Ricardo’

Rodrigo García va contribuir a transformar l’escena fa més de 20 anys i ara, espectacle rere espectacle, continua demostrant que és un imprescindible. L’obra que arriba al Grec està basada en fragments d’una narració del segle XX sobre fenòmens anormals i està interpretada per dos dels seus habituals: Gonzalo Cunill i Juan Loriente.

Disciplina: teatre (escena híbrida)
Quan: dimarts, 16, i dimecres, 17 de juliol, a les 21.30 h
On: Mercat de les Flors
Durada:  90 minuts
Preu: 22 €

5

Isabel Huppert

‘Mary said what she said’

Impacients per veure-la. És la segona vegada que l’actriu francesa ve a Barcelona, el primer cop va ser el 2005 amb una ‘Hedda Gabler’, al Lliure. I ara ens porta ‘Mary said what she said’, un monòleg en què interpreta la reina Maria Estuard, dirigida per un dels seus directors de capçalera: el nord-americà Robert Wilson.

Disciplina: teatre
Quan: diumenge, 21, i dilluns, 22 de juliol, a les 20.30 h
On: Teatre Lliure de Montjuïc
Durada:  90 minuts
Preu: 30 €

6

Peeping Tom

‘Kind’

Peeping Tom és la companyia que fa que tothom s’enamori de la dansa. ‘Kind’ és la tercera part de la trilogia sobre la família: vam veure el pare, la mare i ara toca el torn dels nens. Està en el nostre top 10 perquè ‘Vader’ és un dels millors muntatges que hem vist en els últims anys. I Peeping Tom és una de les millors companyies del moment.

Disciplina: dansa / teatre
Quan: dijous, 11, i divendres, 12 de juliol, a les 20 h
On: TNC
Durada:  80 minuts
Preu: 29 €

7

Jez Butterworth

‘Jerusalem’

Jez Butterwoeth és l’autor de ‘Jerusalem’, una de les peces més aplaudides dels últims anys, tant al West End com a Broadway, que s’ha endut una carretada de premis. Aquí la veurem al Grec dirigida per Julio Manrique i amb un repartiment que encapçala Pere Arquillué.

Disciplina: teatre
Quan: de dilluns, 1, a dimecres, 3 de juliol, a les 22 h
On: Teatre Grec
Durada:  180 minuts
Preu: de 15 a 30 €

8

Sixto Paz

‘Así bailan las putas’

Els de Sixto Paz s’han ajuntat aquí amb algú que coneixem molt bé: la periodista Júlia Bertran, que l’any passat va publicar el llibre ‘M’estimes i em times’. La Júlia és, de fet, juntament amb la seva professora de twerking, la protagonista de l’obra ‘Así bailan las putas’, que ens animarà a alliberar-nos dels mandats de gènere i a trencar amb el patriarcat, movent el cul.

Disciplina: escena híbrida
Quan: del 5 al 14 de juliol. Divendres i dissabtes, a les 20.30 h; diumenges, a les 19 h
On: Escenari Joan Brossa
Durada:  70 minuts
Preu: 20 €

9

Circa Contemporany Circus

‘En masse’

Circa és una companyia de circ contemporani amb seu a Austràlia que ja va passar pel Grec el 2013 amb ‘Opus’. Si la vau veure, la recordareu. Aquesta vegada venen amb ‘En masse’, en què combinen les seves acrobàcies impossibles amb música en directe de Schubert i Stravinski. I atenció perquè això és veurà en un escenari poc habitual: el del Palau de la Música.

Disciplina: circ
Quan: dimarts, 23, i dimecres, 24 de juliol, a les 20 h
On: Palau de la Música Catalana
Durada:  110 minuts
Preu: de 16 a 30 €

10

Nora Chipaumire

#PUNK 100% POP

És una coreògrafa i intèrpret que, des de fa anys, té molt d’èxit als Estats Unit amb peces que giren al voltant dels estereotips racials i de gènere, però a un ritme trepidant i ple de música. És impossible deixar de mirar-la. Aquí ens presenta un tríptic sobre el punk, el pop i la rumba africana. Amb crítica a Trump inclosa.

Disciplina: escena híbrida
Quan: dilluns, 8 de juliol, a les 21 h
On: Sala Hiroshima
Durada: 120 minuts
Preu: 18 €

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]