Els fans de La Polla Records podran tornar a veure la mítica banda de punk, després de 16 anys sense tocar. Els bascos faran una gira que passarà per Barcelona a l’octubre i també han tret un nou disc, ‘Ni descanso, ni paz’, que durant el mes de maig va ser número 1 de vendes a l’Estat espanyol, desbancant fins i tot a Alejandro Sanz! Per parlar-ne, hem quedat amb Evaristo Páramos, cantant i lletrista de la banda.

Història de La Polla Records

La Polla Records es va formar al 1993 i va estar en actiu fins al 2003. El grup va tenir molt d’èxit entre una generació de joves, punks i no punks, que van vibrar amb les lletres i les guitarres d’aquesta banda que li cantava o, millor dit, li vomitava, al sistema, al feixisme, al capitalisme o a l’Església. Van publicar 13 discos d’estudi i tres directes. Precisament era el so en directe, com explica Evaristo, el que era més potent.

‘Ni Descanso, ni Paz!’

Confessa el cantant que el so dels discos de La Polla no li va agradar mai i per això ara han regravat 19 temes dels tres primers àlbums: ‘Salve’, ‘Revolución’ i ‘No somos nada’.

Material inèdit

La banda basca ha aprofitat el retrobament per gravar també un tema nou, de títol homònim al disc.

Situació actual i Catalunya

Evaristo Páramos es caracteritza per parlar sense embuts. Creu que tot està igual que quan cantava a La Polla Records, que el sistema és opressor i divideix al poble amb eines com internet, les drogues o les diferències socials. Sobre Catalunya, creu que és una bajanada considerar que el que ha passat aquí és un cop d’estat i demana, bromista, si tenim tancs per fer-ne un de veritat, que ell s’hi vol apuntar.

Concert al Palau Sant Jordi

Pel que fa a la gira, La Polla Records trepitjarà quatre ciutats de l’Estat espanyol i a Barcelona tocaran al Palau Sant Jordi el 25 i 26 d’octubre. Dues oportunitats úniques perquè els fans tornin a corejar les mítiques cançons de la banda. Potser el punk va morir, però sembla que La Polla Records encara és viva.