La promotora del Doctor Music Festival ha anunciat que cancel·la l’edició de 2019 que s’havia de celebrar el 12, 13 i 14 de juliol al Circuit de Barcelona-Catalunya de Montmeló. El festival s’havia anunciat a Escalarre però l’Agència Catalana de l’Aigua (ACA) va emetre un informe que rebutjava aquesta ubicació per risc d’inundació. Davant l’augment de devolucions dels abonaments, la promotora s’ha vist obligada a cancel·lar l’esdeveniment i retornarà els diners de les entrades a partir del 21 de juny.

 

DEVOLUCIÓ D’ENTRADES:

El procés de devolució s’iniciarà el divendres 21 de juny i dependrà de la plataforma de venda d’entrades. Per qualsevol dubte amb el procés de devolució es pot contactar amb la promotora a través del correu help@doctormusicfestival.com.

– Entrades comprades a través de doctormusicfestival.com: rebran la devolució total de l’import sense haver de tramitar cap sol·licitud.
– Entrades comprades a Entradas.com, Ticketmaster, El Corte Inglés, Resident Advisor y Festicket: s’hauran de dirigir a aquestes plataformes per sol·licitar el reemborsament.
– Entrades comprades a Ticketea i FNAC: hauran d’accedir a l’àrea d’usuari de doctormusicfestival.com i facilitar un número de compte IBAN per efectuar la devolució.