Carlos Segarra és un barceloní de Sants que fa més de 40 anys que demostra que no cal ser de Memphis per ser tot un rocker. Músic precoç i autèntic “teddy boy” va compartir escenari i grup amb Loquillo abans de fundar, amb Aurelio Morata i Moisés Sorolla, Los Rebeldes. Amb ells, ha tocat ‘Bajo la luz de la luna’, de cara al ‘Mediteráneo’ i ajudats per la ‘Mescalina’. I sempre, amb un esperit rockabilly que s’ha mantingut intacte al llarg de 40 anys, els mateixos que ara celebren amb un disc i una gira de concerts. I per això avui rebem el Carlos a l”Àrtic’, on també som rebels… amb causa.

 

40 anys sobre els escenaris

El 1979, Carlos Segarra era un jove de Sants que s’obria camí en el complicat món de la música. Eren els temps de la Transició i el rock i el rockabilly agafaven popularitat en una societat espanyola a cavall del final de la cançó protesta i de la Movida Madrileña. Allà va néixer Los Rebeldes, una formació que ha canviat de membres en diverses ocasions però que sempre ha mantingut l’esperit que els porta, ara, a publicar aquest ‘Rock Ola Blues’, 12 cançons amb tota l’experiència del temps que ha passat i les mateixes essències de sempre.

Un “rebelde” cara al ‘Mediterráneo’

Carlos Segarra fa anys que va abandonar el seu barri de Sants i es va traslladar a un poblet d’Alacant. Des d’allà agafa més sentit que mai una cançó com ‘Mediterráneo’, un del temes més famosos de Los Rebeldes, que segur que sonarà al concert que el grup farà aquest divendres 14 de juny a la sala Bikini. El seu públic ja els espera, el mateix que els porta seguint durant tot aquest temps i també de renovat, perquè, segons diu Segarra, la mitjana d’edat és de trenta-i-escaig anys. Els mateixos que sembla que tenen Los Rebeldes dalt de l’escenari, perquè un rocker de veritat sempre es manté jove.