El pianista Ignasi Terraza torna a ajuntar-se amb el cantant Randy Greer per oferir-nos un disc de cançons de Nadal. ‘Around the Christmas tree’ és un recull de 13 temes que inclouen composicions originals i d’altres de clàssiques del tradicionari d’aquestes festes. Avui ens en ve a parlar a l”Àrtic’, on l’ha rebut el Josep París.

El Nadal confinat d’Ignasi Terraza

Ignasi Terraza publica un disc sobre Nadal i ho fa en un any en què la incertesa del coronavirus ens fa preguntar-nos com viurem aquestes festes. A tot això, Terraza respon amb un contundent ‘No more lockdown’, una de les cançons originals d’aquest àlbum que també recupera clàssics com el ‘Fum, fum, fum’ o el ‘Let it snow’.

“El meu desig per a aquest Nadal seria poder abraçar-nos tots, passejar sense problemes, fer concerts sense problemes, que puguem compartir en viu la música com venint fent els músics normalment. És molt important retrobar-te amb l’altre, compartir un espai, una celebració. Voldria estar en totes aquestes ocasions, ja sigui en forma de concerts o acompanyant-los a casa.”

Al seu costat, el cantant Randy Greer es converteix, un cop més, en el seu solista de confiança, i el baixista Horacio Fumero i el bateria Esteve Pi, habituals de l’Ignasi Terraza Trio, són dos dels músics del nou treball del barceloní. Andrea Motis i MG a les veus, Josep Traver a la guitarra i Yonder de Jesús a les congas i els bongos completen els integrants d’un disc festiu, que se suma a la ja llarga llista de treballs d’Ignasi Terraza.

Ignasi Terraza Around the Christmas Tree

El pianista informàtic

El barceloní Ignasi Terraza és un músic que va canviar les tecles de l’ordinador… per les del piano. Format musicalment al Conservatori de Barcelona, va alternar les seves primeres actuacions amb els estudis d’Enginyeria Informàtica, però el jazz i el swing van guanyar la partida. Fundador de la Barcelona Jazz Orquestra i de l’Ignasi Terraza Jazz Trio, ha publicat una trentena de discs i ha guanyat més de 15 premis. I tot, a ritme de bona música, ja sigui enregistrada o improvisada en una jam-session, i en la bona companyia de formacions llegendàries i de mites de l’escena del jazz internacional. Ara, amb el cantant Randy Greer, publica un disc de nadales, i per anar fent caliu nosaltres l’hem convidat a l”Àrtic’, on confiem que la música ens pugui animar un Nadal que, en plena pandèmia, serà sens dubte bastant atípic.