Barcelona és ja, indiscutiblement, ciutat de festivals, i en tan sols deu edicions el Cruïlla s’ha afiançat com un dels més importants. Herreruela, des de la comoditat de l’’Habitació 910’, ens desvetlla com va néixer i de quina manera es construeix el seu cartell que, alhora, en dibuixa la seva identitat, variada i plural. Enguany, hi trobem dos noms que són un caramelet que no es pot deixar escapar: des d’Austràlia, una de les dives més dolces i llegendàries, Kylie Minogue, i Years&Years des del Regne Unit. Dues delícies pop que no podem esperar a assaborir el proper mes de juliol al recinte del Fòrum.

Però darrerament ens agrada omplir la nostra habitació, i quan un convidat marxa n’entra un altre: ara és el torn de Cachorro Lozano, artista polifacètic, agitador queer d’idees clares i llengua àgil. A través de la seva selecció musical, de Mónica Naranjo a Björk, desgranem la seva trajectòria, regirem la seva obra i posem potes enlaire la societat.


Foto: A.Cinque

I el poc temps que ens queda el dediquem a l’estrena de la setmana: el debut en forma de llarga-durada de la noruega Sigrid, a qui, si heu estat atents, sabreu que portem unes setmanes recomanant-vos.

Us calen més ingredients per degustar el millor pop? Els teniu tots aquí, a l’’Habitació 910’ de betevé!

Escolteu el programa sencer aquí: