A més de 150 km de distància del seu escenari original, les Terres de l’Ebre, el festival Eufònic celebra la seva sisena edició a Barcelona amb tres dies de programació a l’Arts Santa Mònica. Lluny dels arrossars i la llum del Delta, la seva extensió urbana s’adapta també al paisatge barceloní amb un recull de més d’una desena de les experiències sonores i visuals que es van presentar en l’edició del 2018.

El cartell d’enguany inclou l’últim treball del pianista Xavi Lloses, ‘Els benaurats’, el sorollisme immersiu d’Huma, l’electrònica atmosfèrica dels barcelonins Nus i els visuals coloristes de Konx-Om-Pax.

‘A room listening to itself’

A què sona el buit? És una pregunta que Adam Basanta es fa sovint en els seus treballs. A la instal·lació sonora ‘A room listening to itself’, l’artista explora els diàlegs que s’estableixen entre vuit micròfons i vuit altaveus. Una conversa infinita fruit de l’acoblament sonor que el canadenc controla digitalment.

‘Ophelia 2.0’

L’artista visual i VJ barcelonina Martina Ampuero presenta ‘Ophelia 2.0’, una peça de realitat virtual amb pintures interactives que reflecteixen la protagonista en diferents paisatges: ‘Cel’, ‘Nit’ i ‘Mur’.Informació pràctica:

Arts Sant Mònica
De dijous 31 de gener a dissabte 2 de febrer
Entrada gratuïta