Els Vespres a casa

El cantautor Ferran Palau presentarà el seu últim disc a Els Vespres a casa

, l’edició confinada d’Els Vespres de la UB. Serà el proper 16 de juliol, a les 18.30 h, en l’únic concert del cartell de la quinzena edició daquest cicle de concerts, que es podrà seguir en directe a través del canal de YouTube de la Universitat de Barcelona, mitjançant inscripció prèvia. A més de la retransmissió de l’actuació, l’organització del cicle sortejarà cinc invitacions dobles per assistir al concert presencialment a través d’un concurs a les xarxes socials d’Els Vespres (Facebook i Twitter). Tant el públic del jardí com el que segueixi l’actuació en línia podrà fer preguntes al músic quan acabi l’espectacle. Els Vespres de la UB ha esdevingut una plataforma de promoció de grups musicals emergents, amb una programació que acull formacions amb caràcter i personalitat pròpia, que estan despuntant. En les edicions anteriors, Els Vespres ha programat grups que aleshores començaven, com ara Manel, Mishima, Las Migas o Rosalía.

Ferran Palau a Els Vespres a casa

Ferran Palau és un dels compositors i cantautors de referència més sòlids de la música catalana contemporània. Té una sensibilitat precisa i un domini musical que abasta el folk, el pop, el rhythm-and-blues i el trap. Cadascun dels seu discos és un manifest d’amor a l’experiència completa de viure, tant terrenalment com metafísicament. Sis anys després de la seva actuació a Els Vespres de la UB, torna per presentar en format acústic les cançons del seu últim treball, Kevin, sense deixar de banda les peces més conegudes de treballs anteriors.

Els Vespres de la UB en línia

Aquesta és la primera edició d’Els Vespres de la UB en línia, un cicle que omple el seu aforament amb més de 4.000 assistents per edició. L’organització ha adaptat Els Vespres al format virtual convidant un artista consolidat i programant un únic concert, el de Ferran Palau. Els Vespres de la UB, tant en la seva edició d’estiu, al juliol, al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric, com en el certamen d’hivern, al febrer, al Paranimf, aposten per la música emergent de l’escena catalana actual. Formacions com Mishima (2007), Las Migas (2007 i 2008), Manel (2008), Maria Rodés (2011), La Iaia (2012) o Rosalía (2016) han passat per aquest cicle quan encara no eren coneguts pel gran públic.