L’Ateneu Popular 9 Barris celebra aquest any la 23a edició del seu Circ d’Hivern amb l’espectacle ‘Nu’, de Quim Girón, fundador i director de la companyia Animal Religion. L’espectacle es podrà veure fins al 20 de gener. ‘Nu’ combina diferents llenguatges escènics fugint dels aparells de circ més convencionals. Unes botes d’esquí o unes fletxes amb ventoses són els objectes que utilitzen per parlar amb “senzillesa i transparència” de les relacions humanes i la comunicació entre cossos.Circ a Barcelona

‘Petits prínceps’, al TNC

‘Petits prínceps’ és un espectacle musical i de circ dedicat a tots els nens: a tots aquells nens que existeixen físicament i a tots aquells altres nens que habiten dins l’ànima de tota persona adulta. Un espectacle poètic, jovial i sensible que diverteix a petits i grans.

Del 26 de gener al 3 de febrer

La fórmula màgica del Circ Raluy

#TheMagicFórmula és l’espectacle del Circ Raluy Legacy. Un espectacle que combina l’essència del circ, amb la màgia, la diversió i l’emoció: una fórmula que sedueix la gent gran i fascina els més petits des de fa 30 anys.

Del 14 de desembre a l’1 de març