Aquesta setmana s’ha celebrat la XXI edició dels Premis de la Crítica que han premiat per damunt de tot el muntatge ‘Una gossa en un descampat’ de la Clàudia Cedó. Uns premis que donaven el tret de sortida als actes del Dia Mundial del Teatre que se celebra cada 27 de març. El més destacat, la nova ‘Rambla de les Arts’, un passeig de la fama per homenatjar els nostres artistes més reconeguts ja desapareguts.

Però la cartellera no s’atura i, com sempre, s’omple de novetats. A la Sala Beckett hi trobareu ‘Suit TOC núm. 6’, el nou muntatge de Les Impuxibles, la companyia de les germanes Peya, que proposa una reflexió sobre les malalties mentals en general i el TOC (trastorn obsessiu compulsiu), en particular. A El Maldà trobareu The Feliuettes amb el seu ‘Akelarre’ particular, en què parlen de temes quotidians des d’una perspectiva de gènere.

I, com sempre, volem que aneu al teatre! El musical ‘Rent’ torna a Barcelona 20 anys després de la primera funció a la ciutat, i des de l”Àrtic’ us hi convidem! Entreu aquí per saber què heu de fer per aconseguir les entrades!