A l”Àrtic’ volem convidar-vos a veure les millors obres de teatre a Barcelona. Aquesta setmana, concretament, us proposem repassar 150 anys de capitalisme amb els Lehman Brothers a l’espectacle ‘Lehman Trilogy’, que fan al Teatre Lliure de Montjuïc.

Sergio Peris-Mencheta adapta i dirigeix el text de l’italià Stefano Massini en una versió molt interessant que té una escenografia que dona molt de joc i amb una gran presència de la música. Juntament al repàs de 150 anys d’història de capitalisme s’hi repassen 150 anys d’història de la música. Hi trobem twist, rhythm-and-blues, espirituals negres o música jueva, entre d’altres, tot i que, que quedi clar: no és un musical.

Si voleu anar a veure ‘Lehman Trilogy’ al Teatre Lliure de Montjuïc, només cal que respongueu la següent pregunta i entrareu en el sorteig de dues entrades a set euros cadascuna per la funció de diumenge, 24 de març, a les 18 h.

Quina és la vostra família preferida de ficció?

Envieu les respostes a Facebook i Twitter. Etiqueteu la persona amb qui voleu anar-hi i compartiu la publicació per entrar al sorteig. Teniu temps per respondre fins dilluns, 18 de març, a les 19 h.

Però també hi ha altres espectacles interessants que arriben a la cartellera. Si voleu conèixer la resta novetats d’aquesta setmana, cliqueu aquí!