A l’‘Àrtic’ volem convidar-vos a veure les millors obres de teatre a Barcelona. Aquesta setmana, concretament, us proposem recuperar un dels clàssics de Broadway, ‘Rent’, que torna a Barcelona just 20 anys després de fer-ho per primera vegada.

‘Rent’ es va representar per primer cop l’any 1994 a Broadway i és el musical més traduït de la història, amb un total de 22 llengües. Daniel Anglès va participar en el primer muntatge que es va fer a Barcelona com a actor, l’any 1999, el 2006 en va dirigir una primera versió al Casino l’Aliança del Poblenou, i ara torna amb una nova producció al Teatre Condal.

En total, 5 músics i 17 actors damunt l’escenari per interpretar aquest grup de joves que lluiten per sobreviure i per fer-se un lloc al món. Una història de superació personal que tracta temes que segueixen ben vigents, com l’amor homosexual o el tabú de la sida…

Si voleu anar a veure aquesta història protagonitzada per per un grup de joves i, més concretament, per dos companys de pis, expliqueu-nos precisament això: Quin ha estat el vostre millor company de pis?

Envieu les respostes a Facebook i a Twitter. Etiqueteu la persona amb qui voleu anar-hi i compartiu la publicació per entrar al sorteig. Teniu temps per respondre fins dilluns, 1 d’abril, a les 19 h.

Atenció, aquesta vegada podeu escollir quan hi voleu anar!!!

[vc_row][vc_column][vc_btn title=”Teatre a Barcelona: obres en cartellera” style=”flat” shape=”square” color=”pink” size=”lg” align=”center” i_type=”material” i_icon_material=”vc-material vc-material-arrow_forward” css_animation=”none” add_icon=”true” link=”url:https%3A%2F%2Fbeteve.cat/artic/teatre-barcelona-obres-cartellera/|||target:%20_blank|” css=”.vc_custom_1542209372527{margin-top: 10px !important;margin-right: 10px !important;margin-bottom: 10px !important;margin-left: 10px !important;}” el_id=”caixa-vermella”][/vc_column][/vc_row]