Us agrada l’art? Doncs aquests dies esteu de sort. A Barcelona coincideixen dues cites importants: una és el Barcelona Gallery Weekend  i, l’altra, el Swab. La fira d’art internacional de Barcelona té lloc del 27 al 30 de setembre al Pavelló Italià del recinte firal de Montjuïc.

Són moltes les persones, amants i experts en art, que saben perfectament què és el Swab, que ja suma 11 edicions a Barcelona, però per a aquells que us cal certa informació, aquí va (tal com ells mateixos es defineixen): el Swab és una fira internacional d’art que reuneix galeries de diferents parts del món, projectes comissariats i programes de col·leccionistes per mostrar el talent jove i emergent del panorama de l’art contemporani.

És un lloc per descobrir les propostes artístiques més innovadores i conèixer els artistes locals i internacionals de totes les disciplines: 60 galeries dels cinc continents, prop de 20.000 visitants i un gran nombre d’activitats que van més enllà de la fira per portar l’art als ciutadans. Us interessa? Doncs aquí trobareu tots els detalls del que podreu veure aquests dies de Swab!