‘El Patufet’

Al Teatreneu, caps de setmana a la tarda

Segur que molts cops us han explicat el conte d’El Patufet, ara a més en podeu gaudir en forma de musical sobre l’Escenari del Teatreneu tots els dissabtes i diumenges a les  16.30 h. ‘El patufet’, en forma de musical al Teatreneu.

‘Nyam, Nyam’

A la Sala Fènix, diumenges al matí

‘Nyam, nyam!’ és l’espectacle que podeu veure a la Sala Fènix tots els diumenges, al matí, fins al 21 d’octubre. ‘Nyam, nyam!’ es dirigeix als més petits i petites de la casa, amb cançons dolces i senzilles.

‘Formidable!’

Al SAT!, dissabte i diumenge

Estrena aquest cap de setmana al Sant Andreu Teatre del nou espectacle, ‘Formidable!’, de Charlie Mag. El Charlie és un mag reconegut pel seu número amb coloms, una de les disciplines més difícils dins de la màgia. Només aquest cap de setmana al SAT!

‘A la una el sol i la lluna’

Diumenges al matí a Porta4

La companyia Titelles Pamipipa presenta ‘A la una el sol i la lluna’, a la sala Porta4, al costat de la plaça del Nord. Es tracta d’un espectacle de cançons populars i rimes, catalanes i franceses especialment dirigit als infants de fins a 3 anys. ‘A la una el sol i la lluna’, diumenges a les 11 i a les 12 a Porta4.

La Setmana del Llibre en Català

Tot el cap de setmana, a l’av. de la Catedral

Cap de setmana de La Setmana del Llibre en Català a l’avinguda de la Catedral amb espectacles, contacontes, tallers i animacions. A més, hi ha La Petita Llibreria, un espai on els més petits podran llegir els seus llibres preferits i estar al dia de les últimes publicacions. La Setmana del Llibre en Català, a l’avinguda de la Catedral.

Cómo Como Festival

Tot el cap de setmana al Moll de la Fusta

Tercera edició de Cómo Como Festival, un festival de gran format dedicat a l’alimentació saludable. Hi ha activitats per als més petits i un concert amb el grup Xiula. També hi ha una zona per a nadons.

La Puntual

‘Pipa, el titella meravella’ del 14 al 24 de setembre, a La Puntual

Tret de sortida de la temporada de titelles a La Puntual, on ha arribat un nou personatge per sorprendre i fer riure a tota la família. El seu nom és PIPA, és de Barcelona, però com que ha viatjat per tot el món és una mica de tot arreu. Consulteu els horaris de ‘Pipa, el titella meravella’, que engega divendres 14 de setembre en aquest petit teatre al carrer d’Allada Vermell, 15.

Més informació cultura a l’agenda de betevé i al Facebook Catakrac Famílies.