skate

Ets un amant de l’skate i estàs buscant les pistes d’skate a Barcelona? Et fem una llista amb les millors pistes per fer anar l’skate a Barcelona repartides per diversos barris. Mira quina et queda més a prop de casa i agafa l’skate sense pensar-ho! Rampes, baranes, bols, raïls i tota mena d’obstacles urbans i pistes per lliscar a tota velocitat!

1. Skatepark Fòrum

A l’ Skatepark Fòrum  (Metro L4 Maresme Fórum) trobareu un espai petit però ben aprofitat per practicar les modalitats de rampa i carrer, amb baranes circulars i rectangulars, un calaix pla per practicar i un bol petit i obert.

2. Skatepark de la Mar Bella

Molt a prop trobem l’ Skatepark de la Mar Bella (Metro L4 Poblenou), la pista més surfera, dissenyada el 2014 per rebre els X Games amb 3.000 metres quadrats, ideal per als amants de rampes difícils, transicions fàcils per lliscar sense fi. A la part més allunyada del mar trobareu l’espai de carrer amb raïls alts, un volcà  i molt de desnivell. La instal·lació també  té una pista de serp corredora i tres bols en una disseny que recorda les onades del mar que, per cert, trobareu quan acabeu la pista.

3. Skatepark Guineueta

L’Skatepark Guineueta o Skatepark Canyelles (Metro L3  Canyelles) té tres bols, un per cada nivell. També trobaràs una serp o “snake” al  costat dels bols per fer transicions fins a una petita zona urbana amb una piràmide, baranes i calaixos de diferents formes.

4. Skateplaza de les Corts

L’Skateplaza de les Corts (TRAM T1,T2 i T3 Ernest Lluch) es va construir el 2014 en 2.200 m2 d’obstacles com avions, calaixos, raïls, una piràmide i una àrea per a lliscar per la paret, tot plegat en un entorn molt verd i amb ombra ideal per a l’estiu, ja que està situat a sota d’un pont.

5. Skatepark Baró de Viver

Al costat de la parada de metro trobem l’ Skatepark Baró de Viver (Metro L1 Baró de Viver), situat sota el pont del Nus de la Trinitat. Un espai per a totes les edats, ideal per als principiants.

6. Skate Agora

Si vols trobar un “skate park” únic a Europa, el trobaràs a Badalona. Situat a primera línia de mar, a 15 minuts en tren del centre de Barcelona, Skate Agora (R1 Montgat) ofereix un espai immillorable per als monopatins, en un entorn mediterrani. Una pista professional creada per acollir l’Street League i competicions a escala mundial i nacional. A més, l’espai té una àrea d’iniciació on les noves generacions d’”skaters” podran, d’una manera segura, tenir la primera presa de contacte amb aquest esport i anar a classes dirigides des de l’acadèmia del centre.

I si ja els has provat tots, pots optar per l’Skatepark Sant Feliu de Llobregat, l’Skatepark Castelldefels o l’Skatepark Prat.