tallers oberts barcelona 2022

Arriba una nova edició dels Tallers Oberts 2022 a Barcelona, una oportunitat de veure de prop la feina d’artistes, artesans i artesanes professionals de la ciutat. La 29a edició dels Tallers Oberts BCN se celebrarà del 21 al 29 de maig i hi participen uns 240 artistes de més de 150 tallers de Barcelona.

Tot seguit us fem una selecció de 10 propostes per fer als Tallers Oberts de Barcelona 2022: una per cadascun dels districtes de la ciutat.


Tallers Oberts a Barcelona: una proposta per districte

1. Tallers Oberts a Ciutat Vella

Chroma Restauració del Patrimoni Arquitectònic
– C. Escudellers Blancs, 3 bis, bxs. esquerra | Gòtic

Empresa especialitzada en la gestió, direcció i restauració d’edificis històrics catalogats especialment. Vols veure com treballen?


2. Tallers Oberts a l’Eixample

Annikú ceràmica
C. Calàbria, 211, Local dret

Vols saber com es treballa la ceràmica? Aquí t’ho explicaran


3. Tallers Oberts a Gràcia

Ateneu de fabricació de Gràcia
C. de Perill, 8

L’Ateneu de Fabricació Digital de Gràcia és un espai de creació i formació vinculat a les noves tecnologies i, en especial, a la fabricació digital en 3D.


4. Tallers Oberts a Nou Barris

Ateneu de Fabricació del Parc Tecnològic
C. Marie Curie, 8-14

El Parc Tecnològic de Barcelona Activa a Nou Barris és la seu d’un Ateneu de Fabricació que té la característica de combinar l’ús social amb l’empresarial.


5. Tallers Oberts a Horta-Guinardó

La Recolectora
C. l’Agregació, 44

El col·lectiu artístic La Recolectora està format per quatre persones interessades en diferents branques de l’art. La nostra base de treball està centrada en la recol·lecció i en l’ús de materials reutilitzables. 


6. Tallers Oberts a Les Corts

GirlsAreSuperheroes
C. Tenor Masini 79, local 5

La responsable d’aquest espai és creadora especialitzada en segells i estampació. ⁣Des del seu projecte GirlsAreSuperheroes utilitza l’estampació com a eina per a fomentar la creativitat.⁣ 


7. Tallers Oberts a Sant Andreu

Casa de la Fusta
C. Pacific, 29

Són fabricants de mobles i objectes en fusta. Els apassiona l’ebanisteria, el disseny i el treball artesanal. Treballen unint tècniques tradicionals i solucions pràctiques amb maquinària moderna.


8. Tallers Oberts a Sant Martí

Palmera Estudio
C. de Pere IV, 29-35, 5 3a

Palmera Estudio és un espai dedicat a la creativitat al carrer de Pere IV, un indret de convivència de persones i art. Vine’l a conèixer. 

9. Tallers Oberts a Sants-Montjuïc

PRINT IS NOT DEAD! by Natalia Ros
C. del Guadiana, 29, local 3

La dona que està al capdavant d’aquest projecte és il·lustradora i printmaker. Amant dels processos creatius, observadora dels detalls més petits, defensora del treball ben fet, complet i de qualitat, somiadora amb un món més sostenible i lluitadora per un art accessible a tothom. Vols conèixer el seu espai?


10. Tallers Oberts a Sarrià-Sant Gervasi

Kima Guitart
C. Vallirana, 26, PB

Aquesta artista pinta sobre seda. Utilitza tècniques tradicionals orientals. Ha exposat a galeries d´art i museus a: Europa, Estats Units i Àsia. Les seves peces són atemporals, no segueixen tendències de colors ni formes.