alimentacio vegetals

Arriba la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible, del 14 al 24 d’octubre. Barcelona aquest 2021 esdevé Capital Mundial de l’Alimentació Sostenible i en concret aquest mes d’octubre la ciutat està plena d’activitats. Tot plegat amb l’objectiu de replantejar els actuals sistemes alimentaris cap a models més saludables, sostenibles, justos.

Aquí podeu consultar el programa i us expliquem les activitats que hi haurà a Barcelona durant la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible.


Quan?

Del 14 al 24 d’octubre del 2021


On?

En diversos espais de la ciutatPrograma

La programació de la Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible proposa activitats de tota mena: xerrades, conferències, debats, actuacions, espectacles, cicles documentals i molt més. Consulta a continuació totes les activitats.


Itineraris

La Setmana Ciutadana de l’Alimentació Sostenible convida a entendre la relació entre els hàbits alimentaris i aspectes transversals com la crisi climàtica, el desenvolupament econòmic local, la cultura, la política, els drets socials i la salut. Una setmana dirigida a la ciutadania, on podràs conèixer, reflexionar i debatre al voltant dels temes centrals dels següents itineraris. Aquí, els diferents itinerarisMés activitats a l’octubre

El Gastronomic Forum Barcelona: del 18 al 20 d’octubre

Fira de Barcelona acull del 18 al 20 d’octubre al recinte de Montjuïc una nova edició del Gastronomic Forum Barcelona. Aquest esdeveniment, amb més de 20 anys d’història, es renova per obrir-se a nous mercats i difondre els valors de l’alimentació sostenible. En aquest sentit, s’hi promourà l’adhesió a un manifest per la restauració sostenible. Hi participaran més de 200 expositors i professionals de renom, com Carme Ruscalleda, Joan Roca i Eneko Atxa, entre d’altres.


El Fòrum Global de Polítiques Alimentàries: del 19 al 21 d’octubre

Des de la perspectiva política, Barcelona acollirà el VII Fòrum Global de Polítiques Alimentàries del Pacte de Milà, del 19 al 21 d’octubre. S’hi trobaran més de 200 tècnics i representants polítics de les principals ciutats europees i d’altres continents per debatre l’alimentació sostenible, posant el focus en l’impacte sobre el canvi climàtic. El fòrum pretén influir en la cimera de les Nacions Unides que tindrà lloc a Glasgow del 31 d’octubre al 12 de novembre i que tractarà sobre aquesta problemàtica.