Tot va sorgir del petit estudi de gravació Addis Ababa, a Harrow road, al nord-oest de Londres, especialitzat inicialment en dub reggae. El seu fundador, Tony Addis, va ajuntar forces amb un dels DJ’s més carismàtics de l’escena acid house londinenca, Kid bachelor i junts van començar a emular el so que arribava de Chicago i Detroit, afegint un toc afro caribeny que li afegia un caràcter 100% britànic.
El resultat va ser més que interessant i va conferir al label el seu caràcter mític. En aquell moment, Londres era el centre del món i existia una xarxa de clubs underground que cremaven sota l’explosió acid house. Kid Bachelor era un dels DJ’s del moment i va aprofitar l’atenció dels artistes americans que visitaven Londres, meravellats per la repercussió dels seus propis tracks, per donar-se a conèixer amb la seva proposta super londinenca. Aviat van començar a aparèixer 12″ que han esdevingut peces de culte però que en el seu moment sovint van ser eclipsades pels seus referents americans.
Propostes com Addis Posse, Bang The Party, No Smoke o Land Of Plenty van acaparar els seus 12″ i les maletes dels millors DJ’s. Warriors Dance va ser pioner en assentar les bases del que seria el hardcore rave, el jungle i mil fusions diferents made in England. Pioners que en el seu moment van ser infravalorats i que amb el temps han rebut l’atenció que mereixien, per això dediquem el nostre ‘Imprescindible’ a Warriors Dance i en concret al seu recopilatori “The Tuffest Of The Tuffest” que va funcionar com a carta de presentació del segell al món electrònic.

A la secció ‘Actualitat’ seleccionem la més rabiosa actualitat discogràfica amb les darreres propostes d’artistes com Dusky, Prospa, Boys Noize, Lazar o Mall Grab i a ‘Clubbing’ recollim tota l’actualitat de l’escena de clubs de Barcelona.

Escolteu el programa sencer aquí: