Prepara uns carbassons farcits de tonyina i ou dur en menys de 30 minuts.

 

Ingredients:

· carbassó
· tonyina en conserva
· 1 ou dur
· salsa de tomàquet
· ceba
· formatge ratllat
· oli
· sal
· pebre

Preparació:

Tallem els carbassons per la meitat i els coem al vapor durant 6 minuts. Un cop estiguin freds, els buidem i reservem la polpa.

Per una altra banda, tallem i saltegem la ceba en una paella. Quan estigui transl·lúcida, afegim la salsa de tomàquet i la tonyina en conserva, i per últim, la polpa del carbassó. Salpebrem i ho deixem coure uns 5 minuts. Fora del foc, afegim l’ou dur i barregem.

Finalment, posem els carbassons en un safata de forn i els facim amb els ingredients cuits i un mica de formatge per gratinar. Col·loquem la safata al forn a 180 ºC fins que es daurin.

Comparteix a: