Prepara uns carbassons farcits de tonyina i ou dur en menys de 30 minuts.

 

Ingredients:

路 carbass贸
路 tonyina en conserva
路 1 ou dur
路 salsa de tom脿quet
路 ceba
路 formatge ratllat
路 oli
路 sal
路 pebre

Preparaci贸:

Tallem els carbassons per la meitat i els coem al vapor durant 6 minuts. Un cop estiguin freds, els buidem i reservem la polpa.

Per una altra banda, tallem i saltegem la ceba en una paella. Quan estigui transl路l煤cida, afegim la salsa de tom脿quet i la tonyina en conserva, i per 煤ltim, la polpa del carbass贸. Salpebrem i ho deixem coure uns 5 minuts. Fora del foc, afegim l’ou dur i barregem.

Finalment, posem els carbassons en un safata de forn i els facim amb els ingredients cuits i un mica de formatge per gratinar. Col路loquem la safata al forn a 180 潞C fins que es daurin.