Avui hem fet un tast d’aigües minerals naturals amb Laura Gosalbo, doctora en ciències químiques i màster en química agroalimentària. Depenen d’on vingui l’aigua i de les seves propietats, tindrà un gust diferent. Aprenem quins són els paràmetres a analitzar i què hem de fer per a realitzar un bon tast.
el més vist
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obre
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis
el més vist
Alarma veïnal a Sant Andreu pels danys a cases històriques del carrer de Coroleu per unes obre
Noves imatges virtuals de com quedarà el nou Camp Nou per dins: un canvi significatiu
Queixes a Sants per uns bancs instal·lats a tocar de cases i comerços: “Ja hi ha botellades”
Els 5 autors que han marcat tendència aquest Sant Jordi 2024: Quins han estat els més venuts?
Febre vegana a Gràcia: llargues cues per aconseguir un kebab gratis