Foto: Peter Neumann

Un avió de la companyia Vueling que s’enlairava de Santander cap a Barcelona aquest dijous al matí ha hagut d’interrompre l’operació després d’impactar amb un grup de gavines, segons ha informat a Twitter @controladores. El compte explica que la topada amb els ocells hauria afectat probablement alguna de les turbines de l’aeronau, fet que ha obligat la tripulació a aturar l’enlairament a la mateixa pista de l’aeroport Seve Ballesteros.

@controladores també assegura que “gràcies a la tasca excel·lent dels equips de control de fauna” aquestes situacions són excepcionals fins i tot a Santander, on hi ha zones de gran concentració d’aus. Al juliol hi va haver un incident similar a l’aeroport del Prat, quan un avió que s’enlairava cap a Sevilla va impactar amb un ocell i va haver de ser evacuat d’urgència.

Segons informa RAC1, Vueling ha enviat un Airbus 320 buit de Barcelona cap a Santander per recollir els passatgers que s’han quedat sense sortir al matí, i que han arribat a la capital catalana cap a les 14 hores.