El vol de Vueling VY2212, amb ruta Barcelona – el Prat – Sevilla, ha hagut d’avortar l’enlairament previst per a aquest diumenge a les 9.10 h de la Terminal 1. En el moment de la carrera per aixecar el vol, un ocell ha impactat contra l’avió. Segons alguns viatgers, ha estat un ocell de grans dimensions i ha afectat la zona del motor.

L’aerolínia ha explicat a betevé que es tracta d’un accident menor i que han evacuat tant els passatgers com la tripulació, que han marxat a peu per la pista, i s’ha habilitat una aeronau per poder operar el vol. L’hora estimada de sortida és a les 12.30 h.

Els Bombers de l’aeroport han hagut d’actuar per sufocar l’escalfament dels frens de l’avió. Aena ha detallat que ha calgut atendre alguns passatgers que han patit contusions lleus durant l’evacuació de l’aeronau, però que no ha estat necessari traslladar-los a cap centre hospitalari.

Retards en desenes de vols

Molts dels vols programats aquest diumenge al migdia al Prat van amb retard, una situació que afecta diverses aerolínies, no només Vueling. Els avions de companyies com Iberia, Qatar Aiways o British Airways surten amb retard.