Els Mossos d’Esquadra investiguen la mort d’un pare i els seus dos fills menors, que, segons avança ‘La Vanguardia’, han aparegut aquest dilluns al domicili de l’home, al passeig Universal, 47, al districte d’Horta-Guinardó. A primera hora de la tarda els Bombers de Barcelona, a petició dels Mossos d’Esquadra, han esbotzat la porta del domicili, situat als baixos de la finca, per una forta concentració de gas i han localitzat els tres cossos sense vida.

Fins al lloc dels fets s’han desplaçat quatre unitats de suport avançat, dues dotacions de bombers i dues de Guàrdia Urbana, així com un equip de psicòlegs del SEM. I per part dels Mossos s’han activat cinc dotacions, entre seguretat ciutadana, investigació i policia Científica.

Els Mossos no descarten cap hipòtesi

Els Mossos han precintat la zona per assegurar l’immoble i han activat la investigació i la policia científica per aclarir els fets. Els Mossos no descarten cap hipòtesi, entre les quals la de violència vicària, un tipus de violència masclista en què el pare busca inflingir dolor o venjar-se de la mare a través dels fills.

El jutjat d’instrucció 26 de Barcelona, en funcions de jutjat de guàrdia d’incidències, s’ha fet càrrec de la investigació. Entre el pare i la mare dels nens, amb la qual no convivia, no hi ha antecedents de violència registrats judicialment.

La mare dels menors ha donat la veu d’alerta

Segons el rotatiu, la mare dels dos menors ha estat qui ha donat la veu d’alerta, després de no tenir notícies del seu exmarit, que havia de tornar-li els petits després de les festes de Nadal. A més els nens no han anat aquest matí a l’escola.