parc Colònia Castells

Els veïns de la Colònia Castells no es resignen i asseguren que seguiran lluitant per “reconduir” les obres del nou parc. L’entitat Salvem el Camp de la Creu – Colònia Castells es mostra indignada després de la reunió que va mantenir aquest dimecres amb el regidor de les Corts, Joan Ramon Riera. “Ha marxat de la reunió sense cap interès a escoltar-nos”, afirma en un fil a Twitter.

Els veïns critiquen que en aquesta trobada, la primera “després d’anys de demanar una reunió”, el districte els hagi fet una “proposta ridícula”. També expliquen que des del districte han reconegut que el projecte del Parc de la Colònia Castells no està ben plantejat i té moltes errades però que s’ha d’executar “per raons polítiques” perquè ha estat aprovat.

Tot i la reunió infructuosa amb el districte, des de l’entitat diuen que no es rendeixen. “Seguirem reivindicant un parc que respongui a la voluntat de la gent i conservi la memòria històrica del barri”, afirmen.

Salvar el passat obrer del barri

Pels veïns, el nou parc és un dels punts “mes alarmants” del pla urbanístic, perquè “esborra completament la fisonomia de la Colònia Castells”. Consideren que, tot i que es mantenen unes quantes cases del passatge de Piera, queden d’esquena al Parc i tampoc no comparteixen els usos que els hi volen donar.