"La leche de arroz con calcio, los cereales..." MARINA PONT, Freefood "Amb el naixement de les nostres filles, que la primera va sortir intolerant al gluten, celíaca, ens vam adonar que hi havia una necessitat de trobar productes que poguéssim menjar, no? Que fossin ecològics i sense gluten. I amb el tema també sense làctics, perquè la segona filla és intolerant als làctics. Qualsevol persona que vingui a aquesta botiga i tingui qualsevol intolerància, nosaltres li podem oferir qualsevol producte lliure de tot el que aquesta persona demani." DAVID TALLON, Freefood "Freefood ve de menjar lliure, lliure de tòxics, lliure de gluten, lliure de làctics. Fem un treball d'investigació de diferents proveïdors, hem anat a fires. El mercat alemany o francès està molt més desenvolupat que aquí a Espanya. Aquí ja es comença a veure molta cosa de productes sense gluten, però no parlis d'ecològic, que vols que sigui ecològic i sense gluten! Molta gent ens ve 'no, és que el metge m'ha dit que sóc inteolerant al gluten'. I nosaltres li diem: 'Enhorabona, perquè portaràs una dieta molt més sana que una persona que no és intolerant al gluten'. Per una raó, perquè la gent que no té intoleràncies és més difícil que es torni conscient amb el menjar. En canvi una persona que té una intolerància, quan va a comprar el primer que ha de fer és mirar els ingredients. Llavors aquí comença el punt aquest de dir: 'I què és això que m'estic menjant?'"