El taxista ha resultat ferit menys greu per cremades i les altres dues persones han arribat al centre hospitalari amb ferides lleus.

El taxi, que funciona amb autogàs i electricitat, portava un dipòsit de gas liquat que ha provocat una deflagració, probablement a causa d’una fuita. A l’accident hi han intervingut tres dotacions de bombers, la Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra. El vehicle es tracta d’un Toyota Prius híbrid transformat a gas liquat de petroli (GLP). Segons fonts de l’Institut Metropolità del Taxi, a l’àrea metropolitana de Barcelona hi ha 1.500 vehicles híbrids i d’aquests n’hi ha uns 150 que funcionen amb aquest carburant. Globalment, hi ha un total de 10.523 vehicles que operen a la regió.

Fonts de l’Institut Metropolità del Taxi ja han afirmat que s’elaborarà un informe sobre l’accident i, alhora, es demanarà informació al Departament d’Indústria de la Generalitat, que és qui autoritza aquestes transformacions dels vehicles.

Fonts de Repsol asseguren que no tenen constància de cap problemàtica concreta amb el model Toyota Prius híbrid i afirmen que a l’estat espanyol hi ha uns 20.000 vehicles que circulen amb aquest carburant, un 50% més barat que la resta. De moment estan investigant les causes de l’accident per fer una valoració del succés.

Recentment, l’Ajuntament ha refermat l’aposta per l’autogàs o GLP d’automoció, i ha signat un acord per instal·lar dues estacions més de subministrament d’autogàs a Barcelona abans de 2015.