Els veïns de Diagonal Mar es mostren sorpresos perquè és el primer cop que les abelles decideixen instal·lar-se a la zona i trien, a més, un lloc tan transitat. Concretament, l’eixam es troba en un pas de vianants entre el carrer de Pujades i el de Provençals.

Un parell d’agents de la Guàrdia Urbana n’ha alertat l’Ajuntament i aquest dilluns al matí una brigada d’apicultors s’ha desplaçat al lloc per començar les feines d’extracció del niu d’abelles.

Un dels treballadors del bar Mykasa-2, proper al rusc, explica que tant ells com els seus clients s’han quedat força més tranquils després de veure que els apicultors treballaven per treure les abelles d’aquest semàfor tan proper a la terrassa de l’establiment.

BTVNotícies ha pogut constatar que, malgrat la tasca dels apicultors, encara hi ha abelles a prop del semàfor on durant els darrers dies s’havien instal·lat.

No és pas la primera vegada que, amb l’arribada de les primeres calors, es formen ruscos a la ciutat. L’últim va crear força rebombori a la plaça Revolució, a Gràcia.