Tots els diaris catalans han definit el concert d'ahir com un clam. 'El Punt Avui' dedica una doble portada a l'acte. És el diari que més cobertura hi dóna: repassa el concert en una vintena de pàgines. Una panoràmica de l'estadi és la foto de portada d''El Periódico'. El diari destaca a l'interior que el Camp Nou va ser estelat i que la festa va fer esclatar el clam independentista en una llarga desfilada artística. 'La Vanguardia' en fa una lectura diferent. Tot i que a la foto principal hi apareixen estelades, tant al subtítol de la portada com a la notícia de l'interior del diari, s'assegura que les demandes va ser per la llibertat de decidir . A l''ARA' se subratlla que va ser un clam democràtic i asseguren que va servir per reivindicar de manera entusiasta, pacífica i alegre el dret a decidir. La majoria de diaris d'àmbit estatal també s'han referit al concert. El mosaic apareix a la portada d''El País', que assegura que Catalunya va cantar a la independència. 'El Mundo' va més enllà i qualifica l'acte de deliri independentista. I posa deures a Mas. Diu que el president haurà de gestionar la reivindicació sobiranista. En la mateixa línia, la Razón titula: desconcert independentista al Camp Nou. Destaca les absències de Mas i de Duran. 'La Gaceta' no fa aparèixer el concert a la portada però a l'interior s'hi refereix dient que l'acte d'ahir va donar ales a l'independentisme. El concert tampoc no figura a la portada de l''ABC', dedicada en exclusiva a l'expresident Aznar. A l'interior, només hi apareix un breu a la pàgina 21 i el rotatiu recull les crítiques de PP i Ciutadans.

Les imatges del mosaic que es va elaborar al Camp Nou o detalls de diversos moments del concert apareixen a tots els diaris catalans. El rotatiu que més cobertura dóna a l’acte de dissabte és ‘El Punt Avui’, que repassa el concert en una vintena de pàgines i hi dedica una doble portada.

Tots els rotatius editats a Catalunya repeteixen la paraula “Clam” als títols o subtítols de la portada. De formes diferents: des del “Clam democràtic” del diari ‘Ara’ fins al “Clam pel dret a decidir” de ‘La Vanguardia’. També les interpretacions que en fan són diferents. ‘El Periódico’ destaca que ahir hi va haver un “Camp Nou” estelat mentre que ‘La Vanguardia’ posa èmfasi en el dret a decidir.

La cobertura dels mitjans d’àmbit estatal també és molt diversa, tant pel que fa a la rellevància que es dóna a l’acte com per la interpretació que se’n fa. Les portades d”El País’ i ‘El Mundo’ inclouen fotografies del concert. En canvi, la notícia no apareix a la primera pàgina de ‘La Gaceta’ ni tampoc el diari ‘ABC’.