S'ha aprovat el projecte de rehabilitació del poliesportiu de Virrei Amat al districte de Nou Barris. L'Ajuntament destinarà més de dos milions d'euros per posar a punt un equipament que té més de 30 anys. Fa temps que els usuaris, la majoria, socis de la Secció Esportiva Santa Eulàlia, demanaven aquestes millores. IRMA ROGNONI, regidora del districte de Nou Barris "Esperem que així quedi l'obra amb un posada al dia evidentment de tot el que es l'adaptació normativa i, per tant, que puguin continuar l'esport. És un edifici molt emblemàtic en el sentit que hi té molts equips, molts nanos, vinculats al poliesportiu, per tant, és una obra molt important per al districte de Nou Barris. Les actuacions del plà del projecte són la construcció de nous lavabos tan del public com per els esportistes, la reforma dels despatxos d'administració, una nova escala d'emergència, un nou megatzem i la renovació de tots els vestidors

Després d’anys de reivindicació per part dels veïns i usuaris, està previst que les obres de rehabilitació del pavelló poliesportiu de Virrei Amat comencin durant el darrer trimestre d’aquest any i durin 10 mesos.

L’objectiu del projecte és millorar aquestes instal·lacions construïdes l’any 1986 i que tenen prop de 2.900 metres quadrats. L’edifici s’adequarà a les normatives actuals i s’hi faran tots els lavabos nous, es reformaran els despatxos d’administració, es farà una nova escala d’emergència, un magatzem i es renovaran els vestidors amb nous acabats i amb una millora de la instal·lació de ventilació.