VICENTE NAVARRO, secretari general del sindicat STAJ "Hi ha hagut un apropament però no ha tingut resultat. Per nosaltres les paraules i la bona voluntat no ens serveixen. Ens serveix, sobre la taula, una proposta per poder negociar la nostra, la de la Generalitat i tots els temes."

Els qui aquesta nit han dormit a l’Atri, instal·lats en dues tendes de campanya, asseguren que no s’hi quedaran més nits, però diuen que, en horari laboral, matindran una delegació de treballadors al vestíbul de la Ciutat de la Justícia. L’objectiu és doble: d’una banda, informar els companys de l’avenç de les negociacions amb el govern; de l’altra, recollir noves propostes d’actuació.

Amb aquesta aturada, que van començar dimecres, els treballadors protesten contra les retallades salarials aplicades pel govern de la Generalitat i reivindiquen també que se’ls retornin drets laborals que, segons diuen, han perdut. Des d’aquest divendres, però, només secunden la vaga els funcionaris del deganat, un espai on aquest matí s’han format algunes cues.