A simple vista aquest terreny no té res d'especial. Però si es mira a 60 metres d'altura, la cosa canvia. Es tracta d'un anunci de dimensions gegants. CARLOS CASAS, fundador de Fly and Flowers "Amb la meva vespa venia per aquests camps, parlava amb els pagesos, buscava els propietaris, els plantejava la idea." I la idea, finalment, va agradar. Els terrenys escollits estan situats a pocs metres de l'aeroport, on cada dos minuts i mig hi aterra un avió. Això suposa que unes 600.000 persones al mes, poden veure aquests anuncis. Per crear-los calen unes vuit setmanes de feina. I tot està condicionat al ritme de la natura. CARLOS CASAS "Aquí ens surten males herbes perquè evitem tirar-hi insecticides. Tot és el màxim ecològic, tot és el 100% natural." Precisament és això el que ha portat als anunciants a apostar per aquest suport publicitari. JOAN ÁLVARES, responsable de l'agència de publicitat Poko "Ara no hi ha cap empresa sostenible, en el sentit ampli de la paraula, que pugui mantenir un model de negoci que no pensi realment en el medi ambient." El primer projecte de Fly and Flowers va ser aquest. Una promoció de la pel·lícula de Batman en uns terrenys de Sant Boi de Lluçanès. L'anunci que ara hi ha al Prat, estarà visible fins a mitjan novembre.

“Red Hat” és un dels proveïdors de tecnologia Linux més importants del món. Des de fa uns dies, l’empresa es publicita d’una manera ben original a casa nostra, gràcies als terrenys agrícoles pròxims a l’Aeroport del Prat. Mitjançant la plantació flor o a la gespa del camp, ha construït un missatge publicitari que cada any contemplen més de 600.000 visitants, tots els passatgers que aterren a Barcelona.

Més enllà de la marca i el producte, el “màrqueting de guerrilla ecològica” és una nova manera d’entendre la publicitat, que d’una manera 100% natural i sense alterar el paisatge, com fan les tanques convencionals. Això sí, el cicle de vida d’aquesta publicitat té data de caducitat, perquè depèn del tractament que se’n fa de les plantes i conreus que conformen el missatge. En el cas de la publicitat de Red Hat i proveït per l’empresa Fly and Flowers, es mantindrà fins a mitjan novembre.