La Jingga és jove, té només sis anys. A aquesta edat no és estrany que els orangutans es mostrin riallers. Ara bé, fins i tot als cuidadors la seva reacció a l'improvisat truc de màgia els va resultar sorprenent. Es va quedar mirant fixament el joc, en què un visitant del zoo introdueix un fruit de plàtan en un got i el fa desaparèixer. En veure-ho, a la Jingga li agafa un atac de riure en què cau literalment d'esquena a terra. Per trobar l'explicació a aquest comportament ens hem de remuntar als primers mesos de vida de l'oranguntan. Quan era molt petita es va trencar un braç i va haver de ser apartada de la seva mare mentre es recuperava. Va conviure amb els seus cuidadors, que la mantenien estimulada amb jocs. "Aquest desenvolupament amb nosaltres, aquests jocs, han fet que les seves capacitats cognitives estiguin una mica més desenvolupades i la reacció davant d'aquest joc que li ha fet aquesta persona del públic, per a ella ha estat molt graciós i ha tingut aquesta reacció molt sorprenent." Amb el pas del temps, però, el sentit de l'humor dels orangutans tendeix a apagar-se. Es tornen solitaris i només les femelles troben companyia durant el temps que es fan càrrec de les cries.

El vídeo el van enregistrar uns turistes que visitaven el Zoo. El noi s’atansa a la vitrina amb un got de plàstic opac i el fruit d’un plataner. Ensenya a Jingga com l’introdueix al got i, després, amb un moviment de mans, treu el fruit del got. Jingga riu amb ganes quan descobreix amb sorpresa la desaparició.

Per la conservadora de primats del Zoo, Maria Teresa Abelló, es tracta d’una reacció normal en un primat. El fet, però, que sigui tan exagerada pot ser perquè, de petita, la van operar d’un braç trencat i va passar molt de temps amb els cuidadors. “Jo penso que aquest desenvolupament amb nosaltres, aquests jocs, han fet que les seves capacitats cognitives, per dir-ho d’alguna manera, estiguin una mica més desenvolupades“, ha dit Abelló. “Aquest joc que li ha fet aquesta persona del públic per ella ha estat molt graciós i ha fet aquesta reacció molt sorprenent.”