El cos d’una dona morta s’ha localitzat aquest dimecres a la tarda surant a la platja del Bogatell. Concretament, el cadàver era en una plataforma al mar. Segons ha pogut confirmar betevé, el SEM ha rebut una alerta a les 17.21 h segons la qual hi havia un “cos surant al mar”. Tot seguit, s’han desplaçat diversos efectius fins a aquesta platja del litoral barceloní, on han trobat un cadàver i se n’ha certificat la defunció cap als volts de les 17.30 h.

La Guàrdia Civil s’ha fet càrrec de la investigació. Detallen que Salvament Marítim ha rebut l’avís cap a les 17.30 h i que han estat uns pescadors els que “han recuperat el cos”, que estava indocumentat i no presenta, aparentment, símptomes de violència. En aquesta línia s’expressa el SEM, que també detalla que la víctima no està identificada i que en aquests moments treballen per identificar-la

Els Mossos d’Esquadra també apunten que la hipòtesi amb què treballen és que es podria tractar d’un accident, tot i que diuen que caldrà esperar-se a fer-ne l’autòpsia per determinar-ho. La policia catalana descarta, per tant, que el cadàver correspongui al jugador de rugbi desaparegut a Barcelona, del qual aquest dimecres s’ha trobat el passaport al port.