Una trucada al 112 de Madrid va permetre resoldre un robatori al districte de Nou Barris de Barcelona. Un home que viu a la capital espanyola estava parlant per telèfon amb la seva germana, que era a Barcelona, quan va sentir un crit i la comuncació es va tallar. Els Mossos d’Esquadra van rebre l’alerta des de Madrid i van poder enxampar “in fraganti” els lladres.

Quan els agents van arribar al local, van veure un home que n’obria la persiana des de dins. A les mans portava uns guants i un tapaboques. En veure els policies, l’home va intentar fugir. Un cop a dins del local, els mossos van detenir dues persones més. Els propietaris del comerç, un matrimoni, van ser colpejats i lligats.

S’acusa els detinguts de robatori amb violència, detenció il·legal i atemptat contra els agents de l’autoritat. A més, els tres homes anaven armats amb un punyal, una pistola elèctrica i un revòlver detonador. També se’ls relaciona amb un altre robatori amb violència que va tenir lloc el 13 de gener a Canovelles (el Vallès Oriental).