Barcelona acollirà un any més el Circuit Festival, un dels esdeveniments de música i oci més destacats pel col·lectiu LGTBIQ+, per la gran afluència de públic i la llarga durada. El festival, organitzat per Matinée Group, celebra la 13a edició del 6 al 14 d’agost.

Durant aquests vuit dies, el Circuit oferirà grans produccions i artistes destacats de la música dance i l’electrònica amb la intenció d’omplir les sales de festa de Barcelona. Per les activitats s’han escollit espais a diferents districtes de la ciutat i municipis propers.

Un reforç per al comerç local durant l’agost

Després de dos anys d’aturada degut a la pandèmia, el festival torna amb una bona acollida. Tal com explica Ángela Ballesta, portaveu de Matinée Group, “vam decidir no celebrar l’esdeveniment l’any passat per tornar amb més forces aquest 2022“.

Els botiguers de l’Esquerra de l’Eixample —on se centra part de l’activitat del Circuit— asseguren que l’arribada d’aquest públic internacional els permet augmentar els ingressos en un mes poc actiu com és l’agost. Uns ingressos que han davallat durant aquests dos anys d’aturada però, asseguren, “ja comencen a notar les millores”.