El tancament provisional de la piscina del Parc de la Creueta del Coll, a causa dels sis ferits lleus que es van produir aquest dissabte per talls, ha permès detectar mancances al terra de la zona de bany. A banda dels vidres que s’hi van trobar, el consistori ha detectat deficiències en l’estat de les rajoles. En alguns punts hi ha saltat el vernís i això fa que la superfície no sigui llisa, sinó rugosa en alguns punts i pugui causar laceracions i talls superficials als peus dels banyistes.

Per solucionar aquest problema la piscina romandrà tancada aquesta setmana, temps que es dedicarà a tornar a posar vernís al fons per evitar que el terra provoqui lesions als banyistes. La previsió és que la piscina pugui reobrir durant el cap de setmana però no es descarta que no pugui ser i s’acabi posant en marxa dilluns.

La instal·lació es va haver de desallotjar dissabte després que sis persones van patir ferides lleus als peus, fet que es va atribuir a uns vidres que es van trobar al terra de la piscina l’endemà de la nit de Sant Joan i que van fer pensar en una bretolada. El mal estat del terra de la piscina, confirmat aquest dimarts per l’Ajuntament, podria ser també la causa d’aquests talls.