Foto: Martí Petit

Les platges de Barcelona arrenquen la temporada alta de bany amb la mirada posada a la Copa Amèrica. L’esdeveniment esportiu, a més d’atreure més visitants al litoral barceloní, també allargarà els serveis de temporada alta. L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat que, per primer cop a la ciutat, les platges del Bogatell, Nova Icària, Somorrostro, Barceloneta i Sant Sebastià mantindran el mateix nombre de socorristes, guinguetes i bany assistit que a l’estiu fins al 27 d’octubre.

Més de 5,2 milions de banyistes

Barcelona espera superar els 5,2 milions de banyistes a les platges de la ciutat. Segons han explicat els responsables de l’Ajuntament, la Copa Amèrica farà créixer aquesta xifra de visitants d’una manera molt esglaonada. “Esperem uns números evidentment una mica superiors per la Copa Amèrica i també pensem que tindrem un mes d’octubre fort“, assegura Patrícia Giménez, directora de platges.

Reforç de la seguretat a les platges

Més d’un centenar d’agents vetllaran per la seguretat a les platges de Barcelona, considerades com una de les zones més tensionades de la ciutat amb la pujada de les temperatures i els actes de la Copa Amèrica. Segons ha explicat l’Ajuntament de Barcelona aquest divendres, l’objectiu del govern municipal és garantir la convivència i el civisme en una època de l’any en què hi ha “un ús intensiu de l’espai públic”.