caçador furtiu amb arc collserola

El Grup Especial de Verins i Antifurtivisme dels Agents Rurals ha enxampat “in fraganti” un caçador furtiu al Parc Natural de Collserola. Feia servir un arc de politges i fletxes amb punta de caça i culatí luminescent per abatre els animals.

L’home feia temps que actuava a Collserola. De fet, havia muntat un aguait il·legal, on guardava tot el material necessari i des d’on enregistrava els vídeos de les seves caceres.

Localitzat pels vídeos a les xarxes socials

Precisament aquests vídeos han estat els que han dut els agents fins al caçador. Els penjava a un canal de YouTube i a xarxes socials, fent veure que es tractava d’una activitat legal. Els Agents Rurals van fer un seguiment dels vídeos fins a acabar identificant-lo i denunciant-lo, després de setmanes d’investigació.

Els agents han requisat tot el material emprat pel caçador furtiu. A més de l’arc i fletxes, van trobar diverses càmeres de fototrampeig, una càmera tipus GoPro, diverses llanternes (de llum visible i llum infraroja), dues talaies per col·locar als arbres i un bidó amb forats i cadena, que feia servir per atraure els animals, omplint-lo de blat de moro.