MARC CARVAJAL, organització de la Telecogresca: "Ningú està aquí cobrant, som tots organitzadors col·laboradors i llavors podem tenir preus molt competitius tant d'entrades com de begudes i pensem que és molt atractiu per al públic que ve, per això fa uns quants anys que venem més de 10.000 entrades."

A les 18.30 h, els milers d’estudiants que escalfaven motors bevent combinats a l’entrada del Parc del Fòrum han envaït el recinte per arrencar una de les festes universitàries més esperades de l’any: la Telecogresca. Amb totes les entrades exhaurides, els organitzadors esperen rebre més de 12.000 assistents al llarg de la nit.

Aquesta és la 38a edició de la Telecogresca, que des del 2011 se celebra al recinte del Fòrum amb gran èxit de públic. Entre els 10 grups convidats d’aquest any hi ha Els Catarres, la Gossa Sorda, la música llatina de José de Rico o els discjòqueis Luka Caro & Ruben Rider. En total, vuit hores consecutives de música.

Els organitzadors recorden que es tracta d’una feina voluntària i que tots els beneficis serveixen per pagar els costos de la propera Telecogresca.