ÓSCAR ALPUENTE, Stop Bales de Goma "Denunciar un altre cop la impunitat amb la que actua la policia, en aquest cas els Mossos d'Esquadra. Denunciar que ens sentim indefensos com a víctimes perquè no tenim reconeixement ni institucionalment, perquè des del primer moment Interior s'ha oblidat de nosaltres, i ara jurídicament tampoc no tenim cap resposta de la justícia. I aleshores ens sentim sols."

Des de l’associació Stop Bales de Goma han lamentat la sentència absolutòria del cas Quintana i han denunciat que amb resolucions com aquesta les víctimes d’aquestes lesions se senten més “soles i indefenses” perquè asseguren “no es fa justícia”.

Per tot plegat, un dels membres de l’entitat, Òscar Alpuente, ha assegurat sentir-se “frestrat i decebut” perquè “després de la sentència els Mossos podran continuar actuant amb impunitat”. Alpuente ha qüestionat part del dictamen, que assegura que no hi ha proves per determinar si les lesions les va produir una pilota de goma o un projectil de foam, i reivindica el dictamen dels forenses que van concloure que les ferides les havia fet una pilota de goma.