Qualsevol racó de la feria és bo per acomiadar-se'n amb unes bones sevillanes. I és que aquest any la sensació que deixa l'esdeveniment és més que bona, després d'estrenar nova organització amb participació de les entitats. XAVIER ALTOZANO, portaveu Fundació FECAC "Ha estat un èxit brutal, pel que fa la participació, no hi ha hagut cap mena de conflicte, que això sempre és molt important, ens ha acompanyat moltíssim el temps, i això ha fet que la Feria hagi estat un èxit." L'estimació de visitants d'enguany és d'entre 600 i 700.000 persones. El sector de la restauració també comparteix l'optimisme i assegura que aquesta feria ha esborrat la mala impressió que va deixar l'any passat. ROGER GUEVARA, Bar Fortuna "El año pasado nos llovió cuatro días, ahora teníamos cola para vender." FRANCISCO CADERO, Sala El Rocío "Ha ido bastante bien, el ambiente se ve que es diferente a otros años, se ve que hay un poquito de más ganas de fiesta." Aquesta tarda algunes casetes ja eren i per això l'organització de cara l'any vinent es podria plantejar tancar la feria el diumenge al migdia o bé fer que les casetes es comprometin a obrir fins l'hora de tancament. Pleguen veles després d'haver esgotat pràcticament totes les existències. ANA MARTÍN, Hermandad Rociera Pastorcillo Divino Podíamos tener abierto, per nosotrs mañana trabajamos, así que tenemos que desmontar. osotros somos de una hermandad y es el día que podem hacerlo." De cara l'any vinent els organitzadors introduiran més activitats relacionades amb la cultura andalusa i seguiran mantenint les paradetes més comercials al perímetre de la feria.

El bon temps, la coincidència amb el pont de l’1 de maig i, segons les entitats, el canvi de direcció de la FECAC han estat els ingredients essencials perquè la 43a edició de la Feria de Abril de Barcelona hagi estat “tot un èxit”.

El portaveu de la Fundació FECAC, Xavier Altozano, ha explicat que “fem una valoració molt positiva de la Feria, ens ha acompanyat el temps i la nova gestió ha estat un èxit”.

L’edició d’enguany ha estat la primera amb un nou president al capdavant de la FECAC. Daniel Salinero ha estat el substitut de Francisco García Prieto, expresident de la Federació que durant gairebé 30 anys va capitanejar una gestió no exempta de polèmica.

Per això les entitats agraeixen que, amb el canvi de presidència, s’han sentit part de la festa i “hem pogut participar activament en l’organització de la Feria”. A més, asseguren que s’ha gestionat amb “més transparència”.

Segons la Guàrdia Urbana, durant aquests darrers nou dies han passat per la Feria entre unes 600.000 i 700.000 persones. Es tracta d’una xifra notablement millor que la de 2013, una edició que va quedar aigualida a causa de la pluja, que va acompanyar l’esdeveniment gairebé cada dia.

De cara a l’any vinent, a banda de les sevillanes, els rebujitos i la gastronomia típica andalusa, la FECAC vol introduir més activitats culturals al programa.