Remenant es poden trobar joies com aquesta: una ràdio dels anys 50 que encara funciona... i al preu d'un euro. Són gangues que ningú no vol deixar escapar. AITOR BANÚS "He comprat un DVD per dos euros, un euro el DVD i un altre euro el comandament. En necessitàvem un i he dit: 'mira, el compro'. També he comprat un aparell de pel·lícules per un euro." ESTHER CUENCA "Tot això es roba meva i de la meva germana que no ens posàvem i coses de ma mare i les meves amigues. Això està ocupant espai a casa i per tenir-ho allà aprofitem....!" Treure'ns de sobre tot allò que ja no necessitem o no fem servir en mercats com aquest és una fórmula que cada vegada està més en auge a Barcelona. PEP MATEU, organitzador d'Euro Garage "Aquí a Barcelona el que ha fet la crisi és donar l'oportunitat que proliferin aquests tipus de negocis de segona mà en entorns privats i accedir a objectes a un preu barat." JONATHAN SÁNCHEZ "Cada cap de setmana solem anar a un o altre. A mi els discos així m'agraden, coses antigues com figueretes. Jo busco coses de la segona guerra mundial, es una tradició de família." La Judith el que vol avui és renovar l'armari d'estiu i té molt clar que reutilitzar és la millor manera de reciclar. JUDITH CARRO "Fa dos anys em comprava les coses a les botigues i em gastava 30 euros en una samarreta i ara, des d'aquest any vaig només a 'mercadillos'. Pel preu que em podia gastar en una samarreta me'n puc comprar més." Com ja es habitual en aquests mercats mai no falten els productes fets a mà. CRISTINA VALVERDE, No lo encontrarás "Venc roba, llibres i els clauers que faig i la gent s'anima a comprar perquè com és tot a un euro compra bastant." En una hora ha fet més de 30 euros de caixa i quan acabi el dia espera arribar als 150.

El mercat On the Garage fa reviure els famosos “garage sale” dels Estats Units. És una oportunitat per a tots aquells que estan de pas, canvien de casa o volen desfer-se de roba, sabates però també d’electrodomèstics i mobles. L’organitza Two Market i cada edició superen els 1.500 visitants.

Un altre mercat que s’ha fet aquest cap de setmana és el Downtown Market Made in Barcelona, una fira que ocupa durant dos dies el Maremagnum. Aquesta edició està dedicada exclusivament a la moda, amb creacions dissenyades i produïdes a Barcelona. S’hi han presentat col·leccions de roba de joves dissenyadors, com Aysha Zreika, creadora de roba independent i feta a mà, DLooks, amb unes samarretes amb missatge molt “chic”, o Lux & cia, en què la filosofia es basa en la recerca de productes exclusius al millor preu, entre molts d’altres. Tampoc no hi han faltat marques de bosses i complements, com Bagus; Pairme, amb les seves bosses de tendència; les motxilles i fundes de Biotabags, o les ulleres d’Uniqbrow.